Denne bil er solgt. For at se de biler vi har til salg klik her

 

 

 

 

Alfa Romeo 2000 GT Veloce - 1974

Alfa Romeo 2000 GT Veloce - 1974


En fornem Bertone coupé. 2 liter motor, større bremser og 25% spærredifferentiale på bagtøjet, adskiller 2000 GT Veloce fra de mindre Junior modeller.  Alle har de 5-trins gearkasse, skivebremser på alle 4 hjul og en lækker motor i aluminium med 2 overliggende knastaksler og 2 dobbelte karburatorer.

Denne 2000 GT gennemgik for 2 år siden den helt store restaurering med total adskillelse til tom karosse, alt rust lavet og derpå bygget op igen med nye dele overalt. Bilen er ikke kun optisk restaureret. Alle sliddele i undervognen blev fornyet.  Bøsninger, støddæmpere, bremser osv. Motoren hovedrenoveret med nye lejer, nye stempler og foringer, nye knastkæder. Topstykket renoveret med nye ventiler, fjedre og ventilsæder. Ny vandpumpe, køler, akkumulator, udstødning osv. Gearkasse og drivline renoveret med nye synkro'er, lejer, pakdåser, hardy og kardankryds.

Bilen blev lakeret i den sjældne men for en 2000 GT originale beige chiaro metal og bilen fik en komplet ny kabine, skræddersyet og professionelt lavet i tyk moccabrunt læder i det originale mønster. Den er sænket og monteret med nye GTA fælge.

Alt i alt en superlækker "lomme" GT af vores yndlingsmærke og model. Synet og inklusive dansk afgift.