Denne bil er solgt. For at se de biler vi har til salg klik her

 

 

 

 

Alfa Romeo 1600 Spider - 1967

Alfa Romeo 1600 Spider - 1967


Med Alfa Romeo Spider fra 1966 præsterede Pininfarina, at give Alfa den største sportsvognssucces nogensinde med et design, der kunne overleve næsten uforandret i en bilmodel produceret gennem 4 årtier. Med til at give den nye 105-serie Spider en kickstart blandt bilelskere, var uden tvivl dens medvirken i filmen 'The Graduate' fra 1967 med en debuterende Dustin Hoffman og Anne Bancroft, som den underskønne Mrs. Robinson.

Den første Duetto fra 1966 var med den fine 1600 aluminiumsmotor med 2 overliggende knastaksler, 2 dobbelte karburatorer, 104 hk og 5-trins gearkasse. Mekaniske lækkerier i forhold til dens samtidige konkurrenter.

Dette eksemplar af den oprindelige 1600 model er i rigtig god stand og fremtræder original overalt. Den er solgt ny i Schweiz og kom til Danmark for mange år siden. Farven er Pininfarina rød, som er den korrekte for en Duetto. Bilen er serviceret og passet, så den fremstår flot i optik, karosse og mekanik. Leveres indregistreret på sorte nummerplader og ganske usædvanligt med en hardtop.