Denne bil er solgt. For at se de biler vi har til salg klik her

 

 

 

 

MGB - 1981

MGB - 1981


Vi har ofte lovprist MGB som en prisbillig klassiker, der ikke bare er køn, men også fungerer rigtigt godt i hverdagen.  Med det selvbærende karrosseri slap MG, på en gang af med den raslen og rysten, der var en uløselig del af en køretur i de tidligere modeller med separat chassisramme og man fik samtidig et meget stivere og mere vridningsstabilt karrosseri. Man befinder sig godt i den kompakte kabine og med rigeligt benplads til selv de længste chauffører. Reservedelssituationen er blandt de allerbedste og en MGB er nem at holde kørende. Den pålidelige 1800 motor har godt bundtræk og dens karakteristik passer godt til bilen. Med elektrisk overdrive er den tilmed ganske komfortabel også på længere ture, hvor der holdes en pæn gennemsnitsfart.

1981 er den sidste årgang inden fabrikken i Abingdon helt indstillede produktionen af den succesfulde MGB. Dermed er den egentlig født som en ”rubber bumper” model, men har senere fået de noget pænere krom kofangere og grill. Bilen har kørt i England, men blev taget med til New Zealand af sin engelske ejer, der fik den fuldstændig restaureret under sit ophold dernede. Tilbage i London bliver den købt af en vores gode kolleger i branchen, der hjemtager den Danmark og sælger den til en dansk ejer.

Bilen er i overordentlig god stand med et snorlige og flot karosseri, der står helt rent og sundt i alle hjørner og kroge. Motor, gearkasse med elektrisk overdrive og al anden mekanik er i topform og det betyder at bilen også kører fremragende. Hvis man synes at farven er lidt lysere end British Racing Green er det korrekt, den hedder nemlig Brooklands Green og er en originalfarve. Et overkommeligt og oplagt valg til den sommertur rundt i The Cotswolds eller det skotske højland du altid har drømt om at gøre i åben klassisk bil.