Denne bil er solgt. For at se de biler vi har til salg klik her

 

 

 

 

Triumph TR6 - 1973

Triumph TR6 - 1973


En Triumph TR er indbegrebet af en britisk sportsvogn. TR5 og TR6 udgør sammen den tredie generation af Triumphs klassiske TR serie og med sekscylindret rækkemotor, som afløser for de firecylindrede, fik de også motorkraft til at bakke deres macho udeende og rå køreegenskaber op.

Michelotti var manden bag stregerne til TR5 og det tyske firma Karmann fik til opgave at redesigne bilen. Med et begrænset budget endte det med, at kun for- og bagende blev faceliftet og selvom det er svært at se, så er hele karossen mellem de to aksler faktisk identiske, så en TR5 og TR6, for eksempel passer døre sammen.

Denne TR 6 har, som mange andre kørt i USA, der var Triumph's største marked. Den er en ægte California bil fra Sacramento der i starten af 1990'erne kommer til Tyskland. Her gennemgår den i løbet af den første halvdel af 90'erne en omfattende restaurereing som vi har fuld dokumentation på med billeder og logbog helt ned til dato og sågar klokkeslet på, hvornår de enkelte dele er monteret og det dertil medgåede timeforbrug. Tysk grundighed kørt ud i det ekstreme!

I 2011 får bilen dansk ejer og den fremstår i dag stadig i indbydende og rigtig god stand. Hvid med sort læder og forkromede trådhjul. En bil i meget flot stand, hvor intet skal laves.